Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:34

سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی 500 گرم

 

ژامبون خردكرده 150 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری ساطوری‌كرده 50 گرم

 

پیازچه‌ی خردكرده 10 ساقه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خیارشور خردكرده 100 گرم

 

زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه‌ای خردكرده 100 گرم

 

خامه‌ی ساده 50 میلی‌لیتر

 

سس مایونز 100 گرم

آشپزباشی- شهلا سیف‌پور

 

سیب زمینی را آب‌پز كنید و تا سرد نشده، پوست آن را بگیرید.

آن‌گاه پس از خنك شدن، به شكل حبه‌ای خردكنید.

ژامبون را در روغن تفت دهید.

سپس در كاسه‌ی مناسبی، جعفری، پیازچه، سیب زمینی، ژامبون، نمك، فلفل، خیارشور و زیتون را با هم مخلوط سازید.

اینك خامه و مایونز را نیز بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

حالا سالاد را یك ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بریزید و تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادآشپزی با سیب زمینیسالاد ژامبونآشپزباشی تعداد بازديد: 1429 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است