Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:20

سالاد اسفناج و سیب

سالاد اسفناج و سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بیبی اسفناج  50 گرم

سیب (خرد کرده) 1-2 عدد

آبلیمو تازه یک‌چهارم پیمانه

فیله مرغ گریل کرده  150 گرم

بیکن خرد کرده 2 ورق

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

لیموی تازه 2 عدد

نمک به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در ظرف مناسبی بیبی اسفناج را بریزید. آن‌گاه برش‌های سیب را به آبلیمو تازه آغشته کنید و رویش قرار دهید.

حالا فیله‌های مرغ گریل کرده و بیکن را بیفزائید و با روغن زیتون، برش‌های لیموی تازه و نمک سالاد را سرو نمائید.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیش غذای سبک و سادهسالاد اسفناج و سیبسالاد های خوشمزه تابستانیطرز تهیه سالاد اسفناج و سیب تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است