Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 03:14

سالاد سالمون در گریپ فروت

سالاد سالمون در گریپ فروت

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گریپ‌فروت 2 عدد

 

خیار 1 عدد

 

تربچه 6 عدد

 

ماهی سالمون دودی 2 برش

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – ژینوس نوروزی

 

گریپ‌فروت‌ها را بشوئید و خشك كنید. بعد آن‌ها را از وسط دو نیم كنید. سپس با دقت گوشته آن‌ها را درآورید. بدون آن‌كه به پوستشان آسیب برسد. توجه داشته باشید كه تمامی پوسته‌های داخلی گریپ‌فروت كنده شود.

آن‌گاه خیار و تربچه را بشوئید و خشك كنید. بعد خیارها را بسیار ظریف، به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا قطعات ماهی سالمون را به صورت رشته‌های باریك برش بزنید و كمی در روغن تفت دهید.

آن‌گاه پوسته‌های گریپ‌فروت را از حلقه‌های خیار، تربچه، پره‌های گریپ‌فروت و رشته‌های نازك سالمون پر كنید. سپس نمك و فلفل بزنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا این میوه‌ توپر را، همراه با مایونز میل كنید.

یادآوری: چنانچه ماهی سالمون در دسترس نبود  از فیله  ماهی دلخواهتان استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با ماهیطرز تهیه سالادآشپزباشیسالاد میوه ایژینوس نوروزیسالاد سالمونسالاد گریپ فروت تعداد بازديد: 925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است