Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:08

سالاد مديترانه

سالاد مديترانه

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6-8 نفر

بلغور جو يا گندم......... 185 گرم

آب داغ.............. 500 ميلي‌ليتر (2 پيمانه)

روغن زيتون.............1 قاشق سوپخوري

سركه‌ي بالزاميك .............1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل........... به ميزان لازم

خيار ورقه‌اي خرد كرده................. 2 عدد

فلفل سبز دلمه‌اي خرد كرده ..........1 عدد

زيتون سياه بدون هسته............. 60 گرم

ميگوي پخته............... 185 گرم

پنير فتا (سفيد) مكعبي خرد كرده...........125 گرم

ريحان خرد كرده....... 2 قاشق سوپخوري

پوست ليموي رنده‌كرده............ 2 قاشق چايخوري

 آشپزباشی - مرضيه مرشدي:

 

روش‌تهیه

بلغور را بشوئيد و يك شب در آب داغ بخيسانيد. آن‌گاه بلغور را در صافي بريزيد و به كاسه‌ي مناسبي منتقل كنيد. سپس روغن زيتون، سركه‌ي بالزاميك، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. حالا خيار، فلفل دلمه‌اي، زيتون، ميگو، پنير، ريحان و پوست ليمو را در سالادخوري بريزيد و بلغور را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

 

 

خواص جو

جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و داراي خواص دارويي زير مي‌باشد؛ جوشانده‌ي حاصل از مخلوط دانه‌هاي جو همراه با جوي دو سر و گندم ماده غذائي بسيار مقوي در درمان ضعف عمومي بدن است. كلسترول خون را كاهش مي‌دهد. خاصيت ملين دارد. بيسكويت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين مي‌برد كه بهتر است همراه با آب ميل شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد مدیترانهغذای رژیمیطرز تهیه سالاد مدیترانه تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است