Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:26

سالاد سبزی خوردن

سالاد سبزی خوردن

shooroshirin1

2 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیر 1 حبه

 

كاهو خرد كرده نصف بوته

 

شاهی 50 گرم

 

برگ ترب 50 گرم

 

پیازچه خرد كرده 2 ساقه

 

كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری خرد كرده 5 عدد

 

تربچه ورقه‌ای خرد كرده 5 عدد

 

خیار ورقه‌ای خرد كرده  1 عدد

 

مواد لازم سس

 

سركه سفید 2 قاشق سوپخوری

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 100 گرم

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

سیر را نصف كنید و به دیواره كاسه سالادخوری بمالید. آن‌گاه كاهو، برگ‌های شاهی، برگ‌های ترب، پیازچه و كرفس را در این كاسه بریزید و مخلوط كنید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها و تربچه‌ها را رویش بریزید و ورقه‌های خیار را روی آن بچینید.

حالا سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سس همه مواد را با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادسالاد سبزی خوردن تعداد بازديد: 3325 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است