Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:43

سالاد كاهو با سس ریحان

سالاد كاهو با سس ریحان

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

ژامبون خردكرده 260 گرم

 

كاهوی سالادی 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ریحان

 

برگ تازه‌ی ریحان یك‌سوم پیمانه

 

برگ تازه‌ی جعفری یك‌سوم پیمانه

 

سركه‌ی سفید 60 میلی‌لیتر

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر

 

دانه‌ی خردل 1 قاشق سوپخوری

 

یخ 3 تكه

آشپزباشی

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، ژامبون‌ها را در‌ آن تفت دهید.

حالا آن را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید، تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و اینك كاهو را برگ‌برگ كنید.

ژامبون را روی آن بریزید و با سس ریحان میل كنید.

روش تهیه‌ی سس ریحان

تمامی مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط‌كن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادآشپزباشیسالاد كاهوسس ریحان تعداد بازديد: 1935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است