Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 21:06

سالاد بادمجان و رب انار

سالاد بادمجان و رب انار

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد متوسط

 

نعنای خردكرده 1 دسته كوچك

 

پیازچه‌ی خردكرده 5 ساقه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌‌شان را بگیرید. آن‌گاه بادمجان را له كنید و در ظرف مناسبی بریزید.

سپس نمك، فلفل و رب انار را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید، گوجه‌فرنگی، نعنا، پیازچه و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی بادمجان بریزید.

اكنون سالاد را با برگ نعنا، بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد بادمجانانواع سالاددستور سالادآشپزباشیسالاد رب انار تعداد بازديد: 2333 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است