Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 05:16

سالاد قارچ و پنیر ماسكارپونه

سالاد قارچ و پنیر ماسكارپونه

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ خرد كرده 500 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 125 گرم

 

آب پرتقال تازه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سركه‌ی قرمز یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیب‌زمینی 6 عدد متوسط

 

پیازچه‌ی خرد كرده یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

دو قاشق سوپخوری از روغن، آبلیمو و قارچها را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد اجاق بگذارید و قارچ را تفت دهید تا آبش كشیده شود و كمی برشته شود.

آن‌گاه پنیر، آب پرتقال، سركه، نمك، فلفل و باقیمانده‌ی روغن زیتون را با هم مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود.

سپس سیب‌زمینی‌ها را مكعبی خرد كنید، با آب سرد بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود و بعد در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا برشته شوند.

حالاسیب‌زمینی‌ها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید، روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اكنون قارچ، سیب‌زمینی برشته و سس را با هم مخلوط كنید و سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و با پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالاددستور سالادآشپزباشیسالاد قارچسالاد پنیر ماسكارپونه تعداد بازديد: 1364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است