Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 03:07

سالاد قارچ

سالاد قارچ

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ تازه  250 گرم

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

مخلوط ژامبون مرغ و گوشت خردكرده 250 گرم

 

ذرت كنسرو شده 4 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ آبپز 3 عدد

 

سس مایونز 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه‌ صبحانه 50 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كاهو برای تزئین یك بوته

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

قارچ‌ها را بشوئید، خشك كنید و ورقه‌ای خرد نمائید. آبلیمو را روی قارچ‌ها بپاشید تا سیاه نشوند. آن‌گاه قارچ، ژامبون، كنسرو ذرت و فلفل دلمه‌ای‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید.

دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را رنده كنید و همراه با سس مایونز، خامه، نمك و فلفل به مخلوط قارچ بیفزائید و سالاد را هم بزنید. اینك برگ‌های ظریف و ریز كاهو را در بشقاب زیبائی بچینید و سالاد را وسط آن بریزید.

اكنون سالاد را با تخم‌مرغ باقیمانده، بیارائید و در یخچال بگذارید تا خنك شود.

برچسب ها: آشپزیآشپزی با قارچانواع سالادآشپزباشیسالاد قارچسرورچاووشیطرز تهیه سالاد قارچآموزش سالاد قارچدستور سالاد قارچمواد اولیه سالاد قارچ تعداد بازديد: 904 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است