Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 23:54

سالاد میوه و پنیر

سالاد میوه و پنیر

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كاهوی سالادی یك عدد متوسط

 

انگور بی‌دانه‌ی دو نیم كرده 75 گرم

 

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 50 گرم

 

سیب درختی ورقه‌ای خردكرده 1 عدد درشت

 

نان تست مزه‌دار كرده و خردكرده 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی سفید 1 قاشق سوپخوری

 

شكر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

كاهو را خرد كنید، بشوئید و بگذارید رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه در ظرف مخصوص سالاد بریزید. انگور، پنیر و سیب را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید.

حالا سالاد را خوب هم بزنید تا با سس مخلوط شود. سپس روی سالاد را با تكه‌های نان تست مزه‌دار كرده بیارائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود.

یادآوری: برای تهیه‌ی نان تست مزه‌دار كرده، نان را مكعبی خرد كنید و با سیر رنده كرده و روغن زیتون مخلوط سازید. آن را در سینی شیرینی‌پزی بریزید و در

حدود 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، برشته كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادسالاد میوهسس سالادسالاد پنیرآشپزباشی تعداد بازديد: 1506 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است