Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:04

سالاد كالِسلو

سالاد كالِسلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

كلم برگ سبز رشته‌ای خردكرده 240 گرم

 

كلم برگ قرمز رشته‌ای خردكرده 240 گرم

 

هویج رنده‌كرده 240 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده 1 عدد متوسط

 

شوید خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

فیله‌ مرغ كبابی كرده 480 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

ماست 140 گرم

 

سس مایونز 100 گرم

 

سركه سیب 80 میلی‌لیتر

 

پیاز ریز خردكرده 80 گرم

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

پودر تخم كرفس 2 قاشق چایخمرغوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

كلم برگ، كلم قرمز، هویج، فلفل دلمه‌ای و شوید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن گاه سس را بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید. حالا سالاد را برای پذیرائی در سالاد خوری بریزید و با فیله مرغ بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد سس را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: برای كبابی كردن مرغ، فیله مرغ خردكرده را درون مخلوطی از نمك، فلفل، روغن‌زیتون و آبلیمو قرار دهید و مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

حالا فیله‌ها را روی اجاق درون تابه مخصوص گریل بپزید و یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید یا روی كباب پز كباب كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادآشپزی با مرغانواع سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد كالِسلودستور سالاد كالِسلو تعداد بازديد: 1285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است