Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 14:34

طرز تهیه سالاد ماهی تن

طرز تهیه سالاد ماهی تن

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم سالاد ماهی تن

لیمو 2 عدد

 

ماهی تن در روغن زیتون 1 قوطی

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 3 عدد

 

جعفری برای تزئین

آشپزباشی

 طرز تهیه سالاد ماهی تن

پوست یكی از لیموها را رنده كنید و آب آن را بگیرید.

آن‌گاه پوست لیموی دیگر را بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش دهید.

روغن ماهی تن را بگیرید و آن را خرد كنید. حالا آبلیمو، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

سپس پیاز، ماهی، پوست رنده‌كرده‌ی لیمو و حلقه‌های آن را بیفزائید و خوب با هم مخلوط نمائید.

اكنون سالاد را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید و هنگام میل كردن سالاد، آن را با جعفری تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادسالاد ماهی تنپیش غذاآشپزباشیکنسرو ماهی تنطرز تهیه سالاد تن ماهی تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است