Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 آذر 1399 - 06:09

سالاد لوبیا سفید و گوجه‌فرنگی

سالاد لوبیا سفید و گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه فرنگی 100 میلی لیتر

 

سرکه سفید  4 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم کرده 500 گرم

 

لوبیا سفید پخته 150 گرم

 

پیاز قرمز حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد

 

جعفری خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

روغن زیتون، آب گوجه‌فرنگی، سرکه، سس خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، لوبیا‌سفید و پیاز را افزوده و مخلوط نمائید. سپس روی ظرف را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا سالاد مزه‌دار شود. حالا روی سالاد جعفری بپاشید و آن را برای پذیرائی، در سالادخوری بریزید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالادسالاد گوجه فرنگیسالاد لوبیا سفید و گوجه‌فرنگیسالاد لوبیا سفید تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است