Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:43

سالاد خیار و ذرت

سالاد خیار و ذرت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کاهو پیچ.................. ۱ عدد

خیار..................... ۳ عدد

ذرت پخته یا کنسرو ذرت...................... ۱ لیوان

ماست هم زده یا پرچرب..................... ۳ قاشق غذاخوری

سیر.................... ۱ حبه

آبلیمو.................... نصف فنجان

جعفری خرد شده................... ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه......................به میزان لازم

نکات مربوط به ذرت

ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند.

 

 طرز تهیه سالاد خیار و ذرت

۱ ـ کاهو را بعد از اینکه خوب شستید، خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.

۲ ـ خیار‌ها را پوست کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.

۳ ـ حالا ذرت پخته یا کنسرو ذرت را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را بجوشانید؛ سپس داخل سالاد بریزید.

۴ ـ ماست را داخل یک کاسه دیگر بریزید و آبلیمو، ۲ ـ خیار‌ها را پوست کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.

۳ ـ حالا ذرت پخته یا کنسرو ذرت را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را بجوشانید؛ سپس داخل سالاد بریزید.

۴ ـ ماست را داخل یک کاسه دیگر بریزید و آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس سس آماده را داخل ظرف سالاد بریزید و با کمک دو قاشق بزرگ همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. حالا سالاد خیار و ذرت خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.عفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس سس آماده را داخل ظرف سالاد بریزید و با کمک دو قاشق بزرگ همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. حالا سالاد خیار و ذرت خوشمزه شما آماده سرو است.

برچسب ها: سالادسیرطرز تهیه سالادسالاد ذرتجعفریکنسرو ذرتتزیین سالاد تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است