Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:53

سالاد میوه و ژله

سالاد میوه و ژله

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماست 200 میلی‌لیتر

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب یك‌چهارم پیمانه

 

مخلوط میوه به دلخواه به میزان لازم

 

آب‌لیموترش تازه 2 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

ماست را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

 حالا ماست، شیر و محلول ژلاتین را با هم مخلوط كنید و در ظرف گودی بریزید. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا مخلوط فراهم كرده، ببندد. اینك میوه‌ها را به كمك قاشق توپی به شكل توپ در آورید و ژله ماست و شیر را مكعبی خرد كنید.

آن‌گاه ژله و میوه را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آبلیمو و آب پرتقال را رویش بدهید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با ماستمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیسالاد میوه ایفاطمه درویشسالاد میوه و ژلهطرز تهیه سالاد میوهسالاد ژله تعداد بازديد: 2737 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است