Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:37

سالاد پاستا و لوبیا قرمز

سالاد پاستا و لوبیا قرمز

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا 300 گرم

 

لوبیا قرمز پخته 150 گرم

 

پیاز خرد كرده 1عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز خرد كرده از هر كدام یك نصفه

 

زیتون درسته بدون هسته به میزان لازم

 

كالباس خلالی خرد كرده 2 ورق

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

 

سس خردل 3 قاشق سوپخوری

 

ماست موسیر 2 قاشق سوپخوری

 

سركه بالزامیك 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

سبزی معطر در صورت دلخواه 1 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

پاستا را در آب جوش و نمك بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن‌گاه لوبیا قرمز، پیاز، فلفل دلمه‌ای و زیتون را به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس نیمی از كالباس و ریحان را بیفزائید. حالا سس را رویش بریزید و مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا كاملاً‌خنك و مزه‌دار شود. اكنون سالاد را در سالادخوری بریزید و با باقیمانده كالباس و ریحان بیارائید و میل كنید.

روش تهیه سس سالاد: همه مواد را در شیشه درداری بریزید، در شیشه را ببندید و تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: سالادسالاد پاستاسالاد پاستا و لوبیا قرمزسالاد لوبیاقرمزسالاد حبوبات تعداد بازديد: 887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است