Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 19:54

سالاد تخم مرغ

سالاد تخم مرغ

shooroshirin5

0 1

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ پخته 8 عدد

 

سیب‌زمینی پخته و پوست كنده 2 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز ریز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای سبز، خلالی خرد كرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

 

كاهوی خرد كرده نصف بوته

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

پوست تخم‌مرغ‌ها را بگیرید و از وسط نصف كنید. زرده‌‌های تخم‌مرغ را درآورید و كنار بگذارید.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را پوره كنید و زرده‌‌های تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

نمك، فلفل، آبلیمو وگشنیز را نیز بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس درون سفیده‌های تخم‌مرغ را با این مایه، پر كنید.

اكنون پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی وكاهو را در سالادخوری بریزید و تخم‌مرغ‌های پر كرده را رویش بگذارید و میل كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای گوجه‌فرنگی خرد كرده از گوجه‌فرنگی مینیاتوری استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغسالاد تخم مرغدستور تهیه سالاد تعداد بازديد: 915 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است