Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:41

سالاد ذرت با نان برشته

سالاد ذرت با نان برشته

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 سس مخصوص به میزان لازم

 

نان تست مکعبی خرد کرده و برشته 3 پیمانه

 

کاهوی خرد کرده 3 پیمانه

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری خرد کرده 2 پیمانه

 

ذرت پخته  450 گرم

 

لوبیا چیتی پخته 450 گرم

 

پنیر چدار رنده کرده 240 گرم

 

ژامبون خرد کرده 6 ورق

 

جعفری خرد کرده یک دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص:

 

سیر له کرده 1 حبه

 

نمک درشت یک چهارم قاشق چایخوری

 

سس مایونز 1 پیمانه

 

خامه یک دوم پیمانه

 

جعفری ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

شوید ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

 

پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخوری

 

سس فلفل تند کمی

 

دوغ 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. آن‌گاه در شیشه‌های مناسب و زیبا به ترتیب، نان، کاهو، گوجه‌فرنگی، ذرت، لوبیا، پنیر و ژامبون بریزید و یک لایه نازک از سس فراهم کرده به آن بیفزائید.

سپس دوباره به همین ترتیب، شیشه را از مواد و سس پر کنید. حالا روی سالاد را با جعفری بیارائید و در شیشه‌ها را ببندید. اکنون سالاد را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

این سالاد بیش از 3 روز در یخچال قابل نگه‌داری است.  

روش تهیه سس مخصوص: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.  

 

برچسب ها: انواع سالادسالاد ذرت با نان برشتهسالاد ذرتسالادبا نان برشتهروش تهیه سالاد ذرت تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است