Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:42

سالاد میوه مخلوط

سالاد میوه مخلوط

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر ریز  25 گرم (2 قاشق سوپخوری)

 

آبلیموی تازه  3 قاشق سوپخوری

 

سیب قرمز خردكرده  1 عدد

 

سیب سبز خردكرده  1 عدد

 

گلابی پوست گرفته و خردكرده  1 عدد

 

آب سیب یا آب گلابی  150 میلی‌لیتر

 

آلوی خردكرده  4 عدد

 

توت‌فرنگی  50 گرم

 

دانه انگور  50 گرم

 

كیوی خردكرده  2 عدد

آشپزباشی

 

در كاسه بزرگی، شكر را در آبلیمو حل كنید و سیب‌ها و گلابی را به آن بیفزائید. سپس آب سیب را هم در ظرف بریزید و در ظرف را كاملاً ببندید و به مدت 2 تا 6 ساعت، در دمای محیط نگه دارید.

اندكی قبل از مصرف سالاد، بقیه میوه‌ها را در ظرف بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون سالاد را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد میوهآشپزباشیسالاد میوه مخلوطسالاد مخلوط تعداد بازديد: 1282 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است