Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:47

سالاد سوسیس و بلغور

سالاد سوسیس و بلغور

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سوسیس مرغ 8 عدد (400 گرم)

 

آب مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

بلغور 150 گرم

 

پوست لیمو رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد

 

كنسرو نخودسبز 200 گرم

 

زیتون سبز بدون هسته و نصف‌كرده 1 پیمانه

 

گشنیز خردكرده 1 پیمانه

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد ریز

 

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

آبغوره 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

ابتدا سوسیس‌ها را حلقه حلقه كنید و سرخ نمائید. آن‌گاه آب مرغ را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس بلغور را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه صبر كنید تا بلغور آب مرغ را جذب كند.

در این میان گاهی آن را هم بزنید. اینك سوسیس، بلغور، پوست لیمو، فلفل دلمه‌ای، نخود سبز، زیتون، گشنیز، پیاز، روغن زیتون، آبغوره، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مخصوص سالاد بریزید و میل نمائید. 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با بلغورمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیایران کوهستانیسالاد سوسیسسالادبلغور تعداد بازديد: 1324 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است