Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 آذر 1396 - 00:14

سالاد چوپان

سالاد چوپان

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

خیار پوست‌كنده و خرد كرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی پوست‌كنده و خرد كرده 2 عدد

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد

 

پیازچه‌ی حلقه‌ای خرد كرده 4 ساقه

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

روغن زیتون 100 میلی‌لیتر (حدود یك دوم پیمانه)

 

سركه 50 میلی‌لیتر (حدود یك چهارم‌پیمانه)

 

پنیر محلی 150 گرم

 

برگ جعفری برای تزئین به میزان لازم

 

زیتون سیاه برای تزئین 12 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

خیار و گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، تخم‌مرغ‌ها را بپزید و پوستشان را بكنید.

آن‌گاه دانه‌های فلفل دلمه‌ای‌ها را در آورید و خرد كنید.

سپس همه‌ی سبزی را در ظرف مناسبی بریزید، روغن زیتون و سركه را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا هر تخم‌مرغ پخته را 8 قسمت كنید، سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و برش‌های تخم‌مرغ را رویش قرار دهید.

اكنون سالاد را با پنیر محلی رنده كرده، جعفری و زیتون بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادسالاد تخم مرغدستور تهیه سالادسالاد چوپانسالاد پنیر تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است