Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:55

سالاد پاستا و پپرونی

سالاد پاستا و پپرونی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا ریگاتونی 2 پیمانه

 

لوبیا چشم بلبلی پخته 1 پیمانه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 1 عدد متوسط

 

پیاز قرمز خردكرده 1 عدد متوسط

 

پنیر گودا خلالی كرده 200 گرم

 

پپرونی خلالی خردكرده 200 گرم

 

كنسرو قارچ 100 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

پودر پیاز 2 قاشق چایخوری

 

پودر سیر 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

ارگانو 2 قاشق چایخوری

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر یك چهارم پیمانه

 

سركه سفید یك‌دوم پیمانه

 

روغن زیتون یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

پاستا را در ظرف محتوی آب جوش و نمك بریزید و روی اجاق بپزید. سپس آن را در آبكش بریزید. آن‌گاه لوبیا چشم بلبلی را بپزید و صبر كنید تا قدری خنك شود.

سپس پاستا، لوبیا چشم بلبلی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، پنیر گودا، پپرونی، قارچ و جعفری را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. حالا سس را به سالاد بیفزائید و میل كنید.

یادآوری: بهتر است سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد آن را میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادسالاد پاستاانواع سالاددستور سالادآشپزی با پاستاطرز تهیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد پپرونیدستور سالاد پاستادستور سالاد پپرونی تعداد بازديد: 988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است