Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 18:32

کوفته کباب ترکی

کوفته کباب ترکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده   ..............200 گرم

گوجه فرنگی ...............3 عدد

پیاز .....................2 عدد

آرد سوخاری ...............2 قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری شده ................2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سماق ...................به مقدار لازم

طرز تهیه

به مرحله جذاب آماده سازی رسیدید!

پیازها را با رنده ریز خوب له کنید. اثری از آنها پیدا نباشد! اصلا خوشایند نیست وسط کباب، پیاز آن مشخص باشد!  گوشت چرخ کرده را با پیاز، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، سماق و آرد سوخاری خوب ورز بدهید. نکته قابل توجه همینجاست! باید این مواد کاملا به خورد هم بروند و یکی بشوند. وقتی حسابی از کت و کول افتادید یعنی آماده است! آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها در هم ادغام بشوند!

در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید. حرارت را بالا ببرید. روغن که داغ شد از مایه گوشتی به اندازه یک گردو در دستتان بگیرید و به شکل بیضی آنها در بیاورید. این کباب نه گرد است نه مستطیل، کباب‌های کوچک بیضی شکل! آنها را در روغن قرار بدهید و خوب همه طرفش را سرخ کنید. وقتی همه کوفته کباب‌ها سرخ شدند و از تابه خارج کردید نوبت درست کردن سس کوفته می‌رسد.

در همان تابه مقداری پیاز رنده شده تفت بدهید و بعد از مدتی گوجه فرنگی‌ها را که به شکل پوره درآوردید اضافه کنید. آب گوجه‌ها که کشیده شد رب را به آن اضافه کنید. باید رنگ رب خوب باز شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و بعد شعله گاز را خاموش کنید.

سس کوفته کباب شما هم حاضر است. به همراه برنج یا نان لواش نوش جان بفرمایید که طعمی بی نظیر دارد.

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهغذای ترکیکوفته کبابطرز تهیه کوفته کبابجعفری تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است