Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:48

حُمص

حُمص

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهيه نخود با ارده

نخود پخته ......................2 پيمانه

ماست.................1 پيمانه

ارده............... 2 قاشق غذاخوري

آب ليمو................. 2 قاشق غذاخوري

روغن زيتون ..................2 قاشق غذاخوري

نمك................... نصف قاشق چايخوري

فلفل سياه................. نصف قاشق چايخوري

 

مواد لازم جهت تزيين :

جعفري خرد شده................ 2 قاشق غذاخوري

سماق..................نصف قاشق غذاخوري

زيتون................. نصف پيمانه

روغن زيتون ...................1 قاشق غذاخوري

 

مواد لازم براي آماده كردن  گوشت :

گوشت بدون چربي ( راسته )...............300 گرم

خلال بادام يا صنوبر................. 40 گرم

روغن مايع..................... به مقدار لازم

نمك.................... یک چهارم قاشق چايخوري

فلفل.....................یک چهارم قاشق چايخوري

زردچوبه................ یک چهارم قاشق چايخوري

دارچين....................یک چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه  نخود با ارده ( حمص باللحمه):

نخود  پخته را با ماست ، ارده ، آب ليمو ، روغن زيتون‌، نمك و فلفل دردستگاه  مخلوط كن بريزيد تا موادي يكدست و نرم به دست آيد . مخلوط حاصل شده ، مايعي غليظ و زرد رنگ است.

مخلوط را در ظرفي كم عمق بريزيد و روي آن را با جعفري خرد شده ، سماق و زيتون تزيين کرده و روي آن را  روغن زيتون بريزيد.

طرز تهيه:

1گوشت بدون چربي را ريز خرد كنيد و سپس در روغن سرخ نماييد.

بعد از بخار شدن آب گوشت ، ادويه و نمك را بیفزایید و بگذاريد تا  به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ، خوب تفت بخورد.

خلال بادام و پسته را جداگانه سرخ كنيد.

نخود و ارده ي از قبل آماده شده را در ظرفي كم عمق بريزيد و سپس گوشت سرخ شده را روي آن بريزيد و با خلال بادام و يا صنوبر تزيين كنيد.

صنوبر همان دانه كاج است كه در آشپزي مديترانه اي كاربرد فراوان دارد.

برچسب ها: آموزش آشپزیگوشتروغن زيتوننخودحُمصطرز تهیه حُمص تعداد بازديد: 254 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است