Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 آذر 1399 - 00:15

رولت قارچ و هویج

رولت قارچ و هویج

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

کره 40 گرم

 

آرد 25 گرم

 

شیر سرد 230 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ  3 عدد درشت

 

پودر پنیر پارمسان 50 گرم

 

كره – اضافی – 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

جعفر‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

خرده نان 50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گردوی آسیاب كرده 50 گرم

 

گردوی دو نیم كرده برای تزئین 4-5 عدد

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

هویج پوست كنده و پخته 200 گرم

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی نرم 25 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جوز هندی رنده كرده یك پینچ

 

قارچ كنسروی 200 گرم

آشپزباشی- سحر سامانی

 

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی مخصوص شیرینی پزی را به اندازه‌ی 23×32 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

كره، آرد و شیر را در تابه‌ی كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.

آن‌گاه نمك و فلفل را به آن بیفزائید و سس را به مدت 3 دقیقه، بپزید. همینكه سس قدری خنك شد، زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس پودرپنیر را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسب و بزرگی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا سس را به سفیده‌های زده شده‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و با لیسك به آرامی مخلوط كنید تا مایه‌ی رولت فراهم شود.

اكنون دوقاشق سوپخوری كره - اضافی- را در تابه‌ی كوچكی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود.

سپس جعفری، خرده‌نان، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مخلوط فراهم كرده، خنك شود.

آن‌گاه این مخلوط را روی سینی دارای كاغذ روغنی، بریزید و با پالت صاف كنید.

مایه‌ی رولت را رویش بریزید و به‌طور یكنواخت پهن كنید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه، رولت را بپزید. حال سینی را از فر درآورید و نان را از آن جدا كنید.

گردوی آسیاب كرده را روی یك ورق كاغذ روغنی بپاشید و نان رولت را روی آن قرار دهید و كاغذ روغنی زیر نان را جدا كنید.

اكنون نان رولت را رول كنید. و كنار بگذارید تا خنك شود. همینكه نان خنك شد آن را باز كنید و مایه‌ی‌ میانی را رویش بمالید.

سپس قارچ‌ها را روی آن بچینید و دوباره رولت را رول كنید. اینك رولت را به عرض دو سانتیمتر ببرید و با گردو و ریحان بیارائید و برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

هویج، خامه و كره را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ی یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه نمك، فلفل و جوز هندی را بیفزائید و مخلوط كنید. این مایه را گرم نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچانواع رولتآموزش رولتآشپزی در فررولت قارچرولت هویج تعداد بازديد: 1266 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟