Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:12

شاورمای گوشت با سيب‌زمينی

شاورمای گوشت با سيب‌زمينی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پياز متوسط...................يك عدد، رنده شده

سير......................3 حبه، رنده شده

روغن زيتون............................3 قاشق سوپخوري

فيله‌ي گوشت گوسفندي........................300 گرم

نمک........................به مقدار لازم

ادويه مخلوط........................يك قاشق چایخوري

سيب‌زميني آب‌پز.........................2 عدد، متوسط

زرده‌ي تخم‌مرغ.........................يك عدد

كره نرم....................2 قاشق سوپخوري

فلفل سفيد..........................به ميزان لازم

روش‌تهیه

پياز و سير را در روغن زيتون تفت دهيد. فيله گوشت را اضافه كرده و كاملاً تفت دهيد، سپس نمك و ادويه مخلوط را افزوده و خوب تفت دهيد تا گوشت شاورما پخته شود. دقت کنید گوشت زياد خشك نشود. سپس بگذاريد تا خنك شود. سيب‌زميني آب‌پز را با تخم‌مرغ، كره، نمك و فلفل سفيد با دستگاه غذاساز پوره كنيد. شاورمای گوشت را كف ظرف پيركس ريخته، سپس پوره سيب‌زميني را در قيف بریزید و در كنار شاورما شكل دهيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سيب‌زميني كمي طلايي شود. سپس با پياز خلالي و جعفري ميل كنيد.

برچسب ها: ادویهروغن زيتونشاورماشاورمای گوشت با سيب‌زمينیطرز تهیه شاورمای گوشت با سيب‌زمينیفیله گوشت تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است