Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:04

ميگو پلو مكزيكي

ميگو پلو مكزيكي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

برنج 600 گرم (4 پيمانه)

ميگو تميز كرده 500 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

سير له كرده 2 حبه

پودر تندوری 1 قاشق چايخوري

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

روغن به ميزان لازم

پياز ريز خرد كرده 1 عدد درشت

فلفل دلمه‌ای خلالی خرد كرده يك‌ونيم پيمانه

كنسرو ذرت 1 پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه ميگو، نمك، فلفل، سير، پودر تندوری و زعفران را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا قدری روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد، پياز را در آن تفت دهيد تا طلایی شود. چ

سپس فلفل دلمه‌ایها را بيفزائيد و يك دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. اينك ذرت را با آن مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا ميگوهای مزه‌دار كرده را در روغن تفت دهيد و با مخلوط فراهم كرده تركيب كنيد. سپس با برنج  دم كشيده مخلوط كرده و در ظرف مناسبی بكشيد.

برچسب ها: غذای مللانواع پلومیگو پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذاهای مکزیکیمیگو پلوی مکزیکی تعداد بازديد: 2205 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است