Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 09:02

شیش كباب

شیش كباب

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت مغز ران بره بی‌استخوان 450 گرم

 

پیاز كوچك دو نیم‌كرده  8 عدد

 

قارچ 225 گرم

 

فلفل دلمه‌ای زرد خرد كرده  1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی دو نیم كرده 4 عدد

 

كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

بلغور گندم 150 گرم (1 پیمانه)

 

مواد لازم سس

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

پیاز رنده‌ كرده 1 عدد درشت

 

اُرگانو 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

گوشت را مكعبی خرد كنید و در سس بخوابانید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت ترد و مزه‌دار شود. آن‌گاه گوشت، پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی‌ها را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی منقل یا كباب‌پز برشته كنید و گاهی رویشان كره بمالید.

حال كباب را روی بلغور پخته بگذارید و میل كنید.

روش تهیه سس: روغن زیتون، آبلیمو، سیر، پیاز، ارگانو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه بلغور گندم: بلغور را بخیسانید و 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آن را در صافی بریزید و همچنان كه گرم است میل كنید.

 

برچسب ها: شیش كبابآموزش شیش كبابروش تهيه شیش كبابمواد لازم شیش كبابآشپزي با كباب تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است