Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 21:38

ساوارین میان پر پنیری

ساوارین  میان پر پنیری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

نمک‌، فلفل به میزان لازم

 پودر آویشن و پودر سیر

از هر کدام 1 قاشق چایخوری

ماست شیرین نصف پیمانه

روغن مایع یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

آرد 2 پیمانه 

مواد لازم میانی

روغن به میزان لازم

پیاز 1 عدد

سیر له کرده 2 حبه

گوشت چرخکرده 300 گرم

نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای  1 عدد

کنسرو ذرت یک‌دوم پیمانه

جعفری خرد کرده یک چهارم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

آب 1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده‌کم‌چرب دالیا 100 گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خوب پف کند و حجم بگیرد.

آن‌گاه ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط نمائید. مخلوط بیکینگ پودر و آرد را نیز کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک آن را در قالب چربکرده ساوارین بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

همینکه ساوارین پخت آن را از فر خارج کنید و درونش را با مواد میانی پر کرده و باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و دوباره آن را در فر بگذارید تا سطح پنیر طلائی و برشته شود.

روش تهیه مواد  میانی

در تابه مناسبی اندکی روغن ریخته و پیاز و بعد سیر را در آن تفت دهید تا طلائی شود.

آن‌گاه گوشت، ‌نمک و فلفل را بیفزائید و کمی تفت دهید. تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس فلفل دلمه‌ای، کنسرو ذرت و جعفری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

اینک رب را بیفزائید و بعد از چند دقیقه آب را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا آب اضافی مایه کشیده شود و جا بیفتد.

اکنون شعله را خاموش کنید و پس از 5 دقیقه نیمی از پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برچسب ها: آشپزباشیطرز تهیه ساوارینمعصومه فلاحیساوارین میان پر پنیریساوارین میان پرمواد لازم برای تهیه ساوارین میان پرساوارین پنیری تعداد بازديد: 2420 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است