Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:32

املت مكزیکی

املت مكزیکی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پنیر گودای‌ رنده‌كرده سه‌چهارم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خردكرده از 1 عدد

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

 

جعفری خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

كره 20 گرم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

تخم‌مرغ‌ها، شیر، یك‌چهارم پیمانه از پنیر، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط كنید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، پیازچه و جعفری را با باقیمانده‌ی پنیر در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید.

سپس نیمی از روغن زیتون و نیمی از كره را در تابه‌ی نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و نیمی از مایه‌ی تخم‌مرغی را در آن بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه، بپزید.

حالا نیمی از مخلوط فلفل دلمه‌ای و سبزی را روی املت بریزید و همینكه املت طلائی رنگ شد، آن را رول كنید و در ظرف مناسبی بگذارید.

به همین ترتیب از باقیمانده‌ی مواد نیز املت دیگری فراهم كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللانواع املتآموزش املتآشپزباشیغذای مکزیکیاملت مكزیکی تعداد بازديد: 1659 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است