Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:24

حليم هندی

حليم هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت بي استخوان................... 2 كيلو

گندم پوست كنده نیم کوب..................۲۵۰گرم

 پياز................ 5 تا 6 عدد

 ماست................... 2 ليوان

گوجه فرنگي رنده شده.................. 2 عدد

سير رنده شده................. يك قاشق  مربا خوري

 زنجفيل رنده شده................... يك قاشق مربا خوري

 ادويه هندي (گراماسالا)................. 3 قاشق مربا خوري

 برگ نعنا ي تازه......................يك استكان

 ليمو ترش تازه.................6 تا 7 عدد

زرد چوبه،‌ نمك، فلفل‌سياه و فلفل‌قرمز................... به مقدار لازم

 فلفل سبز...................... 1تا6 عدد

روش‌تهیه

مرحله ۱- پيازها را خلالي خرد كنيد. آنگاه نيمي از آنها را سرخ كنيد سپس گوشت را خرد کرده و شسته داخل آبكش بگذاريد تا آبش برود و پس از آن در ظرفي قرار داده و با ماست، پيازداغ، سير، زنجفيل رنده شده، ادوية هندي (گراماسالا )، زرد چوبه،‌ نمك و فلفل را مخلوط كنيد و بگذاريد دست کم دو ساعت بماند (اگر اين مواد را شب قبل آماده كنيد و داخل يخچال بگذاريد و  صبح بپزید خوش طعم تر خواهد شد)

بعد بگذاريد بپزد، هنگام پختن در قابلمه را نگذاريد تا ماست ‌نبرد و مرتب هم بزنید تا ته نگيرد.

موقع پختن گوشت، كمي نعنا تازه و گوجه‌فرنگي رنده شده و فلفل سبز (بدلخواه) بیفزایید وقتي گوشت‌ها كاملاّ پخته شد آنها را با گوشت‌كوب و يا هم‌زن برقي كاملا له كنيد.

مرحله ۲- گندم‌ها را از شب قبل خيس كنید و صبح بار بگذارید تا خوب بپزد آنگاه آنها را با گوشت‌كوب، يا هم‌زن برقي كاملا له كنيد در آخر گندم‌ها و گوشت‌ها را  مخلوط كرده و بگذاريد بپزد و جا بيفتد.

یادآوری

از نعنا و پياز داغ و ليمو ترش براي تزئين استفاده كنيد.

از نظر همه همكاران ما اين غذا خيلي خوشمزه و مطلوب است. توصيه مي‌كنيم شما هم امتحانش كنيد.

برچسب ها: حلیمحلیم گندمطرز تهیه حلیمحلیم فوریحلیم هندی تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است