Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:10

خیشخاش (کوبیده تند عربی)

خیشخاش (کوبیده تند عربی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 500 گرم

پیاز آبگرفته 150 گرم

ادویه بهارات 10 گرم

جوش شیرین یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک  و فلفل قرمز به میزان لازم

پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

سس تند عربی 1 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی قرمز ریز خرد کرده 25 گرم

پیاز ریز خرد کرده 25 گرم

جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، جوش شیرین، نمک، فلفل، پاپریکا و سس تند عربی از چرخگوشت رد کنید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای،‌ پیاز و جعفری را به مواد فراهم کرده بیفزائید و کمی ورز دهید تا مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.

بعد آن را به سیخ بکشید.

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیآشپزی عربیغذای عربیشور و شیرینخیشخاشدستور تهیه خیشخاشکوبیده تند عربی تعداد بازديد: 2536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است