Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 17:44

سوپلی

سوپلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

 برنج  2 پیمانه

سیر له کرده 2 حبه

روغن زیتون  به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده کرده 2 عدد متوسط

پودر آویشن  به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

ریحان خرد  کرده  50 گرم

جعفری خرد  کرده   50 گرم

پنیر موزارلا مکعبی خرد کرده 50 گرم

آرد سفید  به میزان لازم

تخم مرغ  همزده   2 عدد

آرد سوخاری  به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید. آن‌گاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.

گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه  را اضافه می کنید و شعله راخاموش نمائید.

حالا کته راهمراه با ریحان، جعفری و مایه فراهم کرده خوب مخلوط کنید. تا به صورت خمیر درآید.

اینک هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و یک تکه پنیر موزارلا وسطش قرار دهید و آن را به شکل بیضی درآورید.

حالا سوپلی را به ترتیب در آرد سفید، تخم‌مرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرپیش غذای سادهسوپلیاسنک ایتالیاییطرز تهیه سوپلیمواد لازم برای تهیه سوپلی تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است