Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 27 آذر 1397 - 20:22

پیتزای دریایی

پیتزای دریایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس پیتزا 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا 150 گرم

میگو تمیز کرده 10 عدد

ماهی تن یک‌دوم از یک قوطی

ماهی کیلکا 4-5 عدد

پودر آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده به میزان لازم

پنیر بلوچیز 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید.

حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید .

اینک با فلفل دلمه‌ای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.

یادآوری: پس از آماده شدن پیتزا می‌توانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیتزا ایتالیاییغذای ایتالیاییپیتزای دریایی تعداد بازديد: 550 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است