Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:33

فاجیتا مکزیکی

فاجیتا مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ  500 گرم

فیله گوساله 300 گرم

پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ

گشنیز خرد کرده 50 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده 2 پیمانه

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته کرده 2 عدد

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.

حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.

برچسب ها: آشپزباشیآشپزی مکزیکیغذای مکزیکیشور و شیرینفاجیتا مکزیکیدستور تهیه فاجیتا مکزیکیروش تهیه فاجیتا مکزیکیفاجیتا تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است