Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 03:56

ساندویچ مرغ و ترخون

ساندویچ مرغ و ترخون

shooroshirin7

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

سس مایونز2  قاشق سوپخوری

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

فیله مرغ پخته و خرد كرده1 عدد

 

ساقه كرفس خرد كرده1عدد

 

پیاز قرمز خرد كرده  نصف1 عدد

 

ترخون ریز خرد كرده1 قاشق سوپخوری

 

نان تست6 قطعه

 

كره نرم40 گرم

 

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سس مایونز و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 آن‌گاه فیله مرغ، ساقه كرفس، پیاز قرمز و ترخون را به سس بیفزائید و قدری هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

حالا نانهای تست را با برشگری به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید، یك طرف نان‌ها كره بمالید و قدری از مایه فراهم كرده، رویش بمالید.

سپس تكه دیگری نان روی آن قرار دهید و كمی بفشارید تا دو لایه نان خوب به هم بچسبد.

 اكنون ساندویچ‌ها را روی كاغذ روغنی بگذارید و مانند تصویر بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزي مللدستور غذاانواع غذاآشپزيساندویچ مرغ و ترخوندستور ساندويچساندويچ مرغ تعداد بازديد: 875 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است