Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:08

موسخان (لبنانی)

موسخان (لبنانی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

بال مرغ نیم کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

سماق 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

سس کچاپ‌تند 6 گرم

زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

بال‌ها را شسته کنار بگذارید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی رب گوجه‌فرنگی، سماق، آبلیمو، نمک، فلفل، سس گلوریا و زعفران را بریزید.

حالا بال‌های مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

سپس رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

اینک بال‌ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

اکنون آن را با چلو بیارائید.

نکته: موسخان به صورت اسپایسی می‌باشد.

برچسب ها: غذای لبنانیآشپزی لبنانیآشپزباشیشور و شیرینموسخاندستور تهیه موسخانروش تهیه موسخانطرز تهیه موسخان تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است