Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 09:56

كتلت مرغ

كتلت مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه مرغ چرخكرده 500 گرم

 

سیب‌زمینی ریز رنده كرده 350 گرم

 

پیاز درشت رنده كرده 1 عدد متوسط

 

زعفران حلكرده غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد متوسط

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی حدود 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

آرد سوخاری  حدود یک و نیم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

مرغ، سیب‌زمینی، پیاز، زعفران، تخم‌مرغ، آرد ذرت، پودر سیر، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق‌ داغ كنید. سپس هر بار قدری از مایه فراهم كرده را بردارید و به شكل بیضی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

قدری رویش را تخت كنید و بعد كتلت‌ها را در روغن سرخ كنید. اكنون كتلت مرغ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با انواع سبزی بیارائید.

 

برچسب ها: کتلتانواع کتلتكتلت مرغروش تهیه کتلت مرغآموزش کتلت مرغ تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است