Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:01

پیتزای پاستا

پیتزای پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

خمیر 4 عدد

پنیر قالبی پروسس (ورقه‌ای‌ خرد کرده) 400 گرم

پاستا (پخته و آماده کرده) 280 گرم

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

شیر 50 گرم

خامه 50 گرم

جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده 400 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

خمیر را به نحوی پهن کنید که لبه‌‌های آن بیرون از ظرف مخصوص پیتزا قرار گیرد. آن‌گاه پنیر را در لبه‌‌های خمیر قرار دهید و خمیر اضافی را روی آن برگردانید و به سطح خمیر بچسبانید.

سپس پاستا را اندکی با روغن زیتون تفت دهید تا گرم شود. اینک شیر، خامه، ادویه و نمک را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس پاستا غلیظ شود.

حالا از پاستای آماده کرده روی خمیر ریخته و پنیر پیتزا را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاپیتزای پاستاآشپزباشیکیان رنجبرغذای ایتالیاییانواع غذا با پاستاپیتزای خوشمزه تعداد بازديد: 1639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است