Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:46

دمی گشنیز با ماهی دودی

دمی گشنیز با ماهی دودی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

آب‌جوش یك‌و نیم لیتر (6 پیمانه)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 150 گرم

 

گشنیز خردكرده 700 گرم

 

ماهی دودی 700 گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را بخیسانید. آب جوش، نمك و كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

برنج و گشنیز را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و آبش كشیده شود.

حالا پلو را 30 دقیقه با حرارت ملایم دم كنید.

در این میان پوست ماهی را بگیرید و در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

آن‌گاه تیغ‌های ماهی را بگیرید، پلو را در دیس مناسبی بكشید و ماهی را لابه‌لای آن قرار دهید و با برنج زعفرانی بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید، هنگام دم كردن پلو قدری سیر تازه را لابه‌لای آن بگذارید و پلو را دم كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع پلوآشپزی دریاییدمی گشنیز با ماهی دودیدمی گشنیزپخت ماهی دودی تعداد بازديد: 942 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است