Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:55

گراتن لوبیا و مرغ

گراتن لوبیا و مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  2 نفر

پیاز ساطوری خرد کرده 100 گرم

روغن به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم

فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل چیلی خرد کرده  30 گرم

لوبیا قرمز پخته 250 گرم

هات سس 1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا  رنده کرده 300 گرم

سس سفید سه‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را همراه با روغن در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. سیر را نیز اضافه کنید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا ادویه‌جات، نمک و چیلی را اضافه کنید و پس از چند دقیقه لوبیا را نیز بیفزائید. سپس هات سس را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید تا چاشنی‌ها به صورت یکنواخت مخلوط شوند.

اینک مواد فراهم کرده را از روی حرارت برداشته و با مقداری پنیر و سس سفید مخلوط نمایید و ظرف‌های مورد نظر را پر کنید.

حالا با یک لایه سس سفید و پنیر سطح گراتن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سطح گراتن برشته شود.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیکیان رنجبرغذای فرانسویگراتن لوبیا و مرغگراتن مکزیکیانواع گراتن و سوفله تعداد بازديد: 1067 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است