Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:01

پاستی لیو (یونانی)

پاستی لیو (یونانی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر 

روغن ۳ قاشق سوپخوری

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۵ قاشق سوپخوری

پاستا پنه پخته ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

ماست خامه ای ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - مریم عکاف

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.

آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی  تفت دادن نمک، فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم مرغ، ماست و نیمی از پنیر را روی مواد گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۴۵ تقریبی دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزی مللآشپزی یونانیغذای یونانیآشپزباشیشور و شیرینپاستی لیوروش تهیه پاستی لیودستور تهیه پاستی لیو تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است