Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:19

سوسیس پفکی (کورن داگ)

سوسیس پفکی  (کورن داگ)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای1 نفر

تخم‌مرغ 2 عدد

آب یک پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

شیر 375 میلی‌لیتر (یک‌ونیم‌ پیمانه)

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

آرد الک کرده 320 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

سوسیس کوکتل دودی 2-3 عدد

سیخ چوبی به میزان لازم

آرد اضافی 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

تخم‌مرغ‌ها در ظرف مناسبی شکسته و کاملا هم بزنید. آن‌گاه آب، شیر، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد و بیکینگ‌پودر را به آرامی افزوده و مخلوط نمائید تا مانند سس غلیظ، صاف و یکدست شود.

حالا سوسیس‌ها را پس از بخارپز کردن به سیخ چوبی زده و در آرد گندم بغلظانید. آن‌گاه در مایه تهیه شده فرو برده و بلافاصله در روغن داغ فراوان سرخ کنید میزان آرد کافی است.

یادآوری: یک بند انگشتان را داخل سس تهیه شده فرو ببرید. باید مانند یک غشاء کلفت سطح انگشت شما را بپوشاند.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرغذای سادهسوسیس پفکیکورن داگغذای مدرنغذای جدید تعداد بازديد: 8613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است