Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:44

کلوچه قارچ و ماهی

کلوچه قارچ و ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای نفر 4-6 نفر

آرد 250 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

پودر شکر 1 قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده)  30 گرم

خامه صبحانه 80 گرم

زرده تخم‌مرغ همزده  2 عدد

کنجد به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

کره 30 گرم

پیاز ریز خرد کرده  1 عدد

قارچ خرد کرده  200 گرم

فیله ماهی پخته 200 گرم

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای 50 گرم

آشپزباشی - فاطمه درویش

آرد، بیکینگ‌پودر و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا بصورت خرده نان در آید.

حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط نمائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینک خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر مستطیل‌هایی به ابعاد 4×3 سانتیمتر برش بزنید.

حالا  یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده روی خمیر بگذارید و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید. سپس اطراف خمیر را با چنگال بهم بچسبانید، رویش  زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید.

اکنون در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه کلوچه‌ها را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید سپس فیله ماهی، پودر سیر و جعفری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. اینک پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللانواع کلوچهآشپزباشیفاطمه درویشکلوچه قارچ و ماهیکلوچه های خوشمزه تعداد بازديد: 1801 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است