Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:45

پاستا آنکونا

پاستا   آنکونا

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

ذرت      150 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی (خرد کرده)     100 گرم
جعفری خرد کرده     2 قاشق سوپخوری
خامه      50 گرم
پودر پنیر پارمسان      50  گرم
نمک     به میزان لازم
پودر سیر     به میزان لازم
زنجفیل     یک‌دوم قاشق چایخوری
پاستای مخلوط پخته شده     500 گرم


مواد لازم برای تهیة خمیر:

مایة خمیر فوری     1 قاشق چایخوری
نمک      1 پینچ
شکر     2 قاشق چایخوری
آرد      200 گرم
آب ولرم     100 میلی‌لیتر

آشپزباشی - کیان رنجبر :

روش‌تهیه

ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلی‌متر پهن کنید. اینک خمیر را روی سطح پاستا قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة‌ سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.


روش تهیه خمیر: کلیه مواد خشک را به آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. آن‌گاه آب را به آرامی بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک خمیر را در کاسة مناسب چرب کرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در فضای آشپزخانه 45 دقیقه استراحت دهید.


یادآوری: آنکونا نام شهری بندری در ایتالیاست.

برچسب ها: پاستاکیان رنجبرخمیر پاستاپاستا آنکوناطرز تهیه پاستا آنکونا تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است