Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:11

رولت پنیری

رولت پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

روغن به میزان لازم

گوشت چرخکرده 250 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز خرد کرده یک‌دوم پیمانه

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

کنسرو نخودفرنگی یک‌سوم پیمانه

کنسرو ذرت یک‌سوم پیمانه

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

خمیر یوفکا دالیا 4 ورق

کره آبکرده 50 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 200 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قدری روغن، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه رب‌ گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به همراه پیازداغ بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

حالا مواد را از روی حرارت برداشته، نخودفرنگی، ذرت و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

سپس خمیر را روی سطح میز کار قرار دهید و با کره آغشته کنید و یک لایه دیگر خمیر رویش قرار دهید همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه شود.

اینک روی سطح خمیر پنیر بپاشید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.

حالا از لبهلبة خمیر آن را رول کنید و در سینی فر بگذارید و رویش را با کره آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با خمیر یوفکارولت پنیریطرز تهیه رولت پنیری تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است