Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 00:04

کباب بناب

کباب بناب

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

گوشت سر دست گوساله 600 گرم

گوشت قلوگاه گوسفند 400 گرم

پیاز 2 عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت را به همراه پیاز ساطوری کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید.

سپس مانند مایع کباب کوبیده گوشت را 300 گرمی به سیخ بکشید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

اینک روی حرارت آتش گوشت را کباب کنید. می‌توانید در هنگام پخت روی کباب سماق بپاشید.

حالا کباب را همراه با گوجه و مخلوط پیاز و سماق سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابآشپزباشیکیان رنجبرکباب بنابطرز تهیه کباب بنابمواد لازم برای تهیه کباب بنابغذای سنتی و خوشمزه ایرانی تعداد بازديد: 1609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است