Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:10

دَجاجه الفَحم

دَجاجه الفَحم

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

جوجه 800 گرمی 2 عدد

 

ادویه مخلوط 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه تندوری قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا جوجه‌ها را تمیز كنید و بشویید و هر یك را از وسط دو نیم نمایید. آن‌گاه ادویه مخلوط، ادویه تندوری، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی جوجه‌ها بپاشید.

 سپس آنها را در ظرف مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون جوجه‌ها را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری1: ادویه مخلوط تركیبی است از میخك، جوز هندی و هل.

یادآوری 2: ادویه تندوری شامل: زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، پاپریكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و كمی رنگ خوراكی قرمز است.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشدَجاجه الفَحمطرز تهیه دَجاجه الفَحمآموزش دَجاجه الفَحممواد اولیه دَجاجه الفَحمدستور دَجاجه الفَحم تعداد بازديد: 1201 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است