Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:46

پیتزا کالزون

پیتزا کالزون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا  150 گرم

سس پیتزا 2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا  125 گرم

پنیر گودا 75 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

ژامبون 150 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  یک‌دوم از یک عدد

پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک

گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده 1 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر را دو قسمت کنید و روی سطح میز آرد پاشیده به شکل دایره‌های هم اندازه باز کنید.

آن‌گاه روی سطح یکی از خمیرها را با سس آغشته کنید، سپس  قدری از مخلوط پنیرها را بریزید و  به ترتیب قارچ، ژامبون، فلفل دلمه‌ای‌، پیاز و گوجه‌فرنگی را بریزید.

حالا روی سطح آن را با باقیمانده پنیرها بپوشانید و خمیر دوم را رویش بیندازید، لبه‌ها را به هم بچسبانید و رویش را با مخلوط آب و آرد اندود کنید.

اینک پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا پیتزا پخته و برشته شود.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیتزا ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا کالزون تعداد بازديد: 1840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است