Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 02:44

پاستا با گوشت و براکلی

پاستا با گوشت و براکلی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

300 گرم

 

براکلی 350 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

گوشت فیله گوساله خرد کرده 200 گرم

 

پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک

 

کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

پنیر چدار رنده کرده 50 گرم

 

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه مناسبی آب و نمک بریزید و روی اجاق آب را بجوشانید. آن‌گاه پاستا را بیفزائید تا پاستا بپزد و کمی نرم شود. حالا در قابلمه مناسب دیگری آب و نمک بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس براکلی را که به صورت گلچه‌های کوچک خرد کرده‌اید در آن بریزید و 5 دقیقه براکلی را بپزید و آبکشی کنید. اینک روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و گوشت را همراه با پیاز در روغن تفت دهید تا گوشت نرم شود.

سپس در کاسه مناسبی پاستا، براکلی، نخودفرنگی، تخم‌مرغ همزده، پنیر چدار و گوشت را مخلوط کنید. حالا ظرف نسوز مناسبی را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و رویش پنیر موزارلا بپاشید.

اکنون ظرف پاستا و گوشت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد 25 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: پاستاپاستا با گوشت و براکلیپاستای گوشتیپاستا با براکلیبراکلی تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است